ریاست آمادگی مبارزه با حوادث کابل برای ۱۳۵ خانواده آسیب‌دیده کمک نقدی توزیع کرد

rahyab
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۸ - ۲۰:۵۵
news image

بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و کمیته بین‌المللی نجات(IRC) به امضا رسیده است، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل، با حمایت مالی این کمیته، برای ۱۳۵ خانواده آسیب‌دیده در مربوطات ناحیه چهارم و هفتم شهر کابل، کمک‌های نقدی را به منظور خرید مواد سوختی و لباس‌های زمستانی توزیع کرد.
در این روند، پس از انجام سروی و در حضور مسئولین، به هر خانواده قسط چهارم به مبلغ ۲,۸۰۰ افغانی توزیع شد که در مجموع مبلغ ۳۷۸,۰۰۰ (سی‌صد و هفتاد و هشت هزار) افغانی برای این تعداد خانواده اختصاص یافته بود.
قابل یادآوری است که معادل ۳۲۰ دالر آمریکایی برای هر خانواده در آینده طی هشت قسط توزیع خواهد شد.

تاریخ: ۱۴۴۶/۷/۲۶
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۴ - ۱۶:۳۴
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت غزنی برای ۴۱۸ خانواده متضرر مساعدت‌های غذایی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه ARR Japan، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت غزنی برای ۴۱۸ خانواده متضرر در ولسوالی رشیدان آن ولایت، پس از. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۴ - ۱۵:۵۵
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث بغلان برای ۳۱۵ خانواده کمک نقدی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با دفتر محترم AKAH، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان با حمایت این دفتر، برای ۳۱۵ خانواده بی‌بضاعت و سیلاب‌زده در ولسوالی دهنه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۴ - ۱۵:۱۶
Background image

افتتاح پروژه وقایوی در ولسوالی عنابه ولایت پنجشیر

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پنجشیر، پروژه اعمار ۸۷ متر دیوار محافظوی سنگ‌کاری به هدف حفاظت از ساحات مسکونی، سرک‌ها و زمین‌های زراعتی در برابر تهدیدات ناشی از سیلاب‌ها، به حمایت. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .