سنگبنای ساخت یک باب سیفون در ولسوالی چوری ولایت ارزگان گذاشته شد
بهاساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی ادارهٔ ملی آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ارزگان، سنگبنای ساخت یک باب سیفون را در منطقهٔ کمیسانچینه ولسوالی چوری این ولایت گذاشت.
در مراسم آغاز کار این پروژه، محترم قاری حضرتالله امدادالله، رئیس آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ارزگان، شماری از مسئولین محلی، اعضای تیم تخنیکی و بزرگان قریه حضور داشتند.
این پروژه با هزینهٔ مجموعی یک میلیون (۱,۰۰۰,۰۰۰) افغانی تطبیق میگردد که از سوی ادارهٔ ملی آمادگی مبارزه با حوادث تمویل میشود. هدف از تطبیق این پروژه، ایجاد سهولت در انتقال آب برای دهقانان، بهبود سیستم آبیاری و کاهش خطرات ناشی از خشکسالی در منطقه عنوان شده است.
رئیس آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ارزگان در این مراسم اظهار داشت که کار این پروژه بهزودی تکمیل خواهد شد و با بهرهبرداری از آن، بخش قابل توجهی از نیازهای اساسی مردم محل، بهویژه در بخش آبرسانی و زراعت، مرفوع خواهد گردید.
تاریخ: ۱۴۴۷/۰۷/۰۹ هـ ق
ادارهٔ ملی آمادگی مبارزه با حوادث
