برگزاری نشست فوق‌العاده برای رسیدگی به زلزله‌زدگان اخیر

rahyab
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۰ - ۱۵:۴
image

صبح امروز دوشنبه، نشست فوق‌العاده‌ای به ریاست محترم الحاج مولوی محمد علم عالمیار، رییس مالی و اداری اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، در دفتر کاری این اداره با حضور نمایندگان نهادها و سازمان‌های ملی و بین‌المللی به‌منظور رسیدگی به‌موقع به زلزله‌زدگان اخیر و فراهم‌سازی کمک‌های فوری دایر گردید.
در آغاز، محترم عالمیار به مسئولان و مهمانان خوش‌آمدید گفت و پیرامون اهمیت و ارزش این نشست صحبت نمود. در این جلسه، علاوه بر نمایندگان نهادهای ملی و بین‌المللی، رییس دفتر اداره، محترم مولوی فضل‌الباری جواد، رییس انسجام و هماهنگی تطهیر ماین، محترم قاری نورالدین رستم‌خیل، سکرتر مقام، محترم ملا سید احمد عثمانی، آمر روابط بین‌الملل، محترم برهان‌الدین شینواری و شماری از آمران این اداره حضور داشتند.
رییس دفتر اداره، محترم جواد، با استناد به احادیث مبارک نبوی درباره اهمیت رسیدگی فوری به آسیب‌دیدگان سخن گفت و این نشست را ارزشمند توصیف نمود.
پس از آن، آمر روابط بین‌الملل یادآور شد که کمک‌رسانی به آسیب‌دیدگان مسئولیت مشترک نهادهای داخلی و خارجی است. وی افزود که زلزله اخیر در سطح کشور، به‌ویژه در سه ولایت، خسارات سنگین جانی و مالی برجای گذاشته است؛ بنابراین از تمامی نهادها خواست که ظرف ۷۲ ساعت آینده، متناسب با امکانات خویش، کمک‌های ضروری را در اختیار زلزله‌زدگان قرار دهند.
در ادامه، رییس انسجام و هماهنگی تطهیر ماین، محترم رستم‌خیل، بر آمادگی کامل این اداره برای هرگونه همکاری تأکید کرد و ضرورت افزایش هماهنگی میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و نهادهای ملی و بین‌المللی را برای مدیریت بهتر و تأمین شفافیت در روند کمک‌رسانی برجسته ساخت.
همچنین، نهادهای ملی و بین‌المللی حاضر در نشست اطمینان دادند که در زمینه فراهم‌سازی کمک‌های غذایی، غیرغذایی، صحی و سرپناه موقت اقدام خواهند کرد. آنان افزودند که رساندن کمک به زلزله‌زدگان در صدر اولویت‌های کاری‌شان قرار دارد و در صورت امکان، ظرف ۷۲ ساعت آینده کمک‌های خویش را به آسیب‌دیدگان خواهند رساند.
در پایان نشست، بر حل فوری مشکلات زلزله‌زدگان تأکید شد.

تاریخ: ۸/ ۳/ ۱۴۴۷
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۱:۴۶
Background image

تداوم همکاری‌ها برای ساخت بند آب در ولسوالی ارغستان ولایت کندهار

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار برای ساخت بند آب در منطقه لوترکشه ولسوالی ارغستان، ۳,۰۰۰ لیتر تیل کمک کرده است؛ بندی که با تکمیل آن، حدود ۱۵۰,۰۰۰ جریب زمین زراعتی و ده‌ها قریه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۱:۴۴
Background image

توزیع کمک‌های بشردوستانه برای ۱۲۳ خانواده آسیب‌دیده از خشکسالی در ولسوالی نیش کندهار

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار، پس از تکمیل روند سروی، برای ۱۲۳ خانواده آسیب‌دیده از خشکسالی در ولسوالی نیش آن ولایت، به هر خانواده دو بوری ۵۰ کیلویی گندم، ۵ کیلو شکر، دو. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۱:۳۹
Background image

کشف و خنثی‌سازی ۶ فیر مواد منفجرناشده در مرکز ولایت کندهار

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار با همکاری تیم واکنش سریع مؤسسه ماین‌پاکی هلوترست، در جریان عملیات در یک دوکان خریدوفروش آهن‌آلات کهنه در ناحیه اول شهر کندهار، ۶ فیر انجن. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .