تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و موسسه AWEC به ارزش مجموعی مبلغ یک‌صد و نود نه هزار و نه‌صد پنجاه(۱۹۹٫۹۵۰) افغانی امضا شد

rahyab
چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۴ - ۲۱:۴۵
news image

امروز چهارشنبه بعد از ظهر، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، با محترم حزب‌الله سخی، کفیل مؤسسه مرکز آموزشی زنان افغان (AWEC)، در دفتر کاری‌اش دیدار کرده و تفاهم‌نامه همکاری مشترک را با وی امضا نمود.
در این نشست، محترم ترابی به هیئت موسسه خوش‌آمدید گفت و بر ادامه کمک‌ها به آسیب‌دیدگان حوادث طبیعی تأکید کرد. وی گفت که نهادهای کمک‌رسان باید هنگام توزیع کمک‌ها با ریاست‌های آمادگی مبارزه با حوادث در ولایات مربوطه هماهنگ باشند. همچنین، ایشان بر اهمیت شفافیت در روند توزیع کمک‌ها تأکید نمود.
سپس، آقای سخی، کفیل مؤسسه AWEC، معلوماتی در مورد پروژه روی‌دست ارائه کرد و افزود که آنان این پروژه را در چهارچوب قوانین امارت اسلامی و با درنظر داشت رهنمودهای رهبری اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث تطبیق خواهند کرد.
قابل یادآوری است که در پایان نشست، میان هر دو طرف تفاهم‌نامه‌ای به ارزش مجموعی مبلغ ۱۹۹٬۹۵۰ (یک‌صد و نود و نه هزار و نه‌صد و پنجاه) دالر امریکایی به امضا رسید. بر اساس این تفاهم‌نامه، به ۳۸۵  خانواده آسیب‌دیده از سیلاب‌ها در ولسوالی‌های تگاب و تشگاب ولایت بدخشان، به هر خانواده ۱۷۵ دالر مک نقدی توزیع خواهد شد و نیز به همین تعداد خانواده کمک‌های غیرخوراکی به ارزش معادل ۱۴۵ دالر شامل دیگ، دیگ بخار، چاینک، چاقو، کفگیر، گیلاس چای، قاشق، قاشق غذاخوری، ظروف پلاستیکی برای نگهداری غذا، کاسه‌های فلزی، صابون شستن دست، صابون لباس‌شویی، وسایل پخت‌وپز با یک عدد دبه گاز، ترپال با کیفیت، چراغ دستی، سطل فلزی و بسته‌های کمپل یک‌نفره و دونفره توزیع خواهد شد.
همچنین، به ۲۰۰ فرد شدیداً آسیب‌دیده از حوادث طبیعی، به منظور دریافت مشوره‌های صحی، برای کرایه تکسی به هر نفر ۳۰ دالر پرداخت خواهد شد. از سوی دیگر، ۸٬۰۰۰ دالر برای برگزاری ورکشاپ‌های آمادگی در برابر حوادث طبیعی برای ۸٬۰۰۰ نفر اختصاص یافته است.

تاریخ: ۱۴۴۶/۱۲/۲۸ هـ ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۵:۲۷
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر برای ۱۴۲ خانواده نیازمند کمک‌های غذایی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضاشده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه (AYSO)، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر با همکاری و حمایت مالی مؤسسه متذکره، برای ۱۴۲ خانواده نیازمند در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۵:۲۴
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پنجشیر برای ۷۳۸ خانواده مستحق مساعدت نقدی توزیع کرد 

بر اساس تفاهم‌نامه‌ای امضاشده میان اداره ملی آمادگی آمادگی با حوادث و مؤسسه تقویت عدالت و جامعه مدنی(JCSSO)، ریاست آمادگی مبارزه مبارزه حوادث ولایت پنجشیر با حمایت مالی مؤسسه متذکره،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۴:۵
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فراه برای ۱۳۵ خانواده مستحق کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع نمود 

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فراه، برای ۱۳۵ خانواده مستحق در ولسوالی‌های مختلف آن‌ولایت، بعد از سروی کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع کرد.
در این پروسه با حضور مسوولان، به هر. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .