رئیس عمومی اداره آمادگی مبارزه با حوادث با سفیر اوزبیکستان برای افغانستان دیدار کرد

rahyab
چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۵:۱۹
تصویر

قبل از ظهر امروز چهارشنبه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره آمادگی مبارزه با حوادث، در دفتر کاری‌اش با محترم آیبک عثمانوف، سفیر اوزبیکستان برای افغانستان و آقای بهادر، معاون اقتصادی و سیاسی سفارت آن کشور دیدار کرده و در مورد کمک‌های بشردوستانه و مدیریت حوادث گفتگو نمودند.

محترم ترابی صاحب در آغاز به هیئت اوزبیکستان خوش‌آمدید گفته و اظهار داشت که هر دو کشور از نگاه دینی، فرهنگی و جغرافیایی مشترکات زیادی دارند و روابط میان دو کشور باید در فضای برادری و دوستی بیشتر ادامه یابد. وی از کمک‌های بشردوستانه اوزبیکستان قدردانی کرده و گفت که به دلیل تغییرات اقلیمی، میزان حوادث طبیعی و تأثیرات منفی آن بر مردم افغانستان افزایش یافته و این موضوع سطح نیازمندی‌ها را نیز بالا برده است.

محترم رئیس عمومی اداره آمادگی مبارزه با حوادث افزود که این اداره به عنوان نهاد مسئول مدیریت حوادث در کشور فعالیت می‌کند و روند دریافت و توزیع کمک‌ها برای آسیب‌دیدگان از وظایف اساسی این اداره به شمار می‌رود. او همچنان تأکید کرد که تمامی کمک‌هایی که از سوی کشورهای کمک‌کننده به این اداره سپرده می‌شود، به گونه شفاف، سریع و منظم به ۳۴ ولایت انتقال یافته و به مستحقین توزیع می‌گردد.

در همین حال، محترم آیبک عثمانوف، سفیر اوزبیکستان، هر دو کشور را همسایگان خوب و دوستان روزهای دشوار خوانده و گفت که کشورش در زمان حوادث به مردم افغانستان کمک‌های بشردوستانه ارائه کرده است. وی افزود که کمک‌های اوزبیکستان برای تمام مردم افغانستان می‌باشد و آنان راه‌های افزایش همکاری‌ها و کمک‌های بشردوستانه را در شرایط دشوار و هنگام وقوع حوادث بررسی می‌کنند.

محترم سفیر اوزبیکستان بر ادامه همکاری‌های دوجانبه تأکید کرده و آمادگی کشورش را برای ارائه کمک‌های بشردوستانه در زمان حوادث اعلام نمود.

در پایان، هر دو جانب بر گسترش روابط دوستانه و همکاری‌های مشترک تأکید کرده و به یکدیگر نیز تحایفی اهدا کردند.

تاریخ: ۱۴۴۷/۱۱/۲۶ هـ ق

اداره آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۲:۴۵
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر برای ۷۰۰ خانواده بی‌جاشده داخلی کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر، پس از سروی، برای ۷۰۰ خانواده بی‌جاشده داخلی در ولسوالی سرکانو آن ولایت که به دلیل جنگ‌های اخیر متضرر شده‌اند، کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۲:۱۴
Background image

یک حلقه ماین ضد وسایط در ولسوالی دهنه غوری ولایت بغلان کشف و خنثی شد

به اساس هماهنگی ریاست انسجام و هماهنگی تطهیر ماین، اداره آمادگی مبارزه با حوادث و از طریق شماره عاجل 0708606060، در پی اطلاع‌رسانی مردم از قریه چاه‌جنگان ۲ منطقه قشلاق‌تپه ولسوالی دهنه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۲:۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت غزنی برای ۱۶۸ خانواده کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت غزنی، برای ۱۶۸ خانواده آسیب‌دیده و عودت‌کننده در ولسوالی‌های اندر، ده‌یک، زنخان، قره‌باغ و مرکز آن ولایت، کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع نمود.

در این. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .