رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث از کمپ تنگی سهیل، مزار دره در ولسوال نورگل ولایت کنر بازدید نموده و روند توزیع کمک نقذی برای ورثه شهدا و زخمیان زلزله اخیر را آغاز کرد

محترم الحاج ملا نور الدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث در حالیکه وی را محترم مولوی محمد مبین مفتون عمر، رئیس آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر و هیئت مرکزی همراهی میکرد از کمپ تنگی سهیل، مزار دره در دره نورگل آن ولایت که زلزلهزدگان اخیر مستقر هستند دیدن نموده و ضمن اتحاف دعا برای شهدا و مجروحین روند توزیع کمک نقدی برای خانوادههای آنان را آغاز کرد.
محترم ترابی صاحب را در این دره مولوی محمد عمر یاسر، قومندان لوای سرحدی، رئیس انکشاف دهات، رئیس امور مهاجرین کنر و سایر مسوولان محلی پذیرایی نمودند. وی در صحبتهای خود گفت که هر چند در روز نخست حادثه به ساحت آسیب دیده سفر نموده بود؛ اما به دلیل هماهنگی کمکها دوباره به کابل برگشته و اکنون بر اساس هدایت عالیقدر امیر المومنین حفظه الله جهت بررسی روند توزیع کمکها و رسیدگیها، مشکلات مردم، مسوولان و مجاهدان به این ولایت سفر کرده است.
رئیس عمومی اداره روند توزیع کمک نقدی برای ورثه شهدا و مجروحان ناشی از زلزله اخیر را آغاز نموده، ضمن اینکه با آنان همدردی کرده گفت که این یک یاد آوری است در حالیکه بهای جان انسانها به میلیون ها است. در این روند برای ورثه هر شهید مبلغ بیست هزار(۲۰٫۰۰۰) و برای هر زخمی مبلغ ده هزار(۱۰٫۰۰۰) افغانی دز نظر گرفته شده است.
تاریخ: ۱۴۴۷/۰۳/۲۲ هـ ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث