ریاست آمادگی مبارزه با حوادث جوزجان برای خانواده‌های متضرر از آتش‌سوزی و بارندگی‌های اخیر مساعدت خوراکی و غیر خوراکی کرد

rahyab
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۳ - ۲۱:۳۸
news image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت جوزجان برای ۵ خانواده‌ای که در اثر آتش‌سوزی و بارندگی‌های اخیر در مرکز شهر و ولسوالی‌های آن ولایت که خانه های شان به‌طور کلی و قسمی تخریب شده بودند، کمک‌های ضروری توزیع کرد.
برای این خانواده‌ها پس از سروی و شناسایی توسط هیئت موظف، از امکانات ریاست آمادگی مبارزه با حوادث، برای سه خانواده‌ای که خانه‌هایشان به‌طور کلی تخریب شده بود، به هر یک ۷۵ کیلو برنج، ۱۵ لیتر روغن، ۲۰ کیلو گاز مایع، سه تخته کمپل، ۲ عدد سطل آب و ۱ پایه خیمه چینایی همراه با تمامی لوازم آن توزیع شد. همچنین، برای ۲ خانواده‌ای که به‌طور قسمی آسیب دیده بودند،  برای هر یک ۵۰ کیلو برنج، ۱۰ لیتر روغن، ۲۰ کیلو گاز مایع، ۲ تخته کمپل و ۲ عدد سطل آب اختصاص یافت.

تاریخ: ۳/۹/۱۴۴۶ هجری قمری
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱ - ۱۲:۳۷
Background image

رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با نماینده خاص بریتانیا برای افغانستان دیدار کرد

محترم الحاج ملا نور الدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث در دفتر کارش با محترم ریچارد لیندزی، نماینده خاص بریتانیا برای افغانستان و هیئت همرای وی دیدار و ضمن این‌که. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱ - ۱۱:۵۱
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان برای ۲۶ خانواده متأثر از حوادث کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان با استفاده از امکاناتی که از کمیسیون توزیع کمک‌ها به زلزله‌زدگان دریافت کرده بود، پس از انجام سروی، برای ۲۶ خانواده آسیب‌دیده در ولسوالی‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱ - ۱۱:۱۸
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان برای ۴۵ خانواده متأثر از حوادث کمک‌های غذایی توزیع کرد

براساس تفاهم‌نامه‌ اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با مؤسسه RRDPO  که تمویل کننده پروژه آن برنامه جهانی غذا (WFP) می‌باشد، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان با همکاری این مؤسسه. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .