ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار برای ۶۲ خانواده زلزله‌زده مساعدت نقدی توزیع کرد 

rahyab
شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۱۱:۵۴
تصویر خبر

بر اساس تفاهم‌نامه‌ای امضاشده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث موسسه CDRO، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار با همکاری فنی مؤسسه متذکره و حمایت مالی موسسه Cordaid برای ۶۲ خانواده زلزله‌زده در ولسوالی دره نور آن ولایت مساعدت نقدی توزیع کرد.
در این پروسه باحضور مسوولان بعد از سروی، به هر خانواده متضرر مبلغ ۱۰۲۱۵ افغانی (معادل تقریبی ۱۵۰ دلار) توزیع شد که در مجموع مبلغ شش‌صدو سی‌وسه هزارو سه صدو سی (۶۳۳,۳۳۰) افغانی برای این خانواده‌ها اختصاص یافته بود.
گفتنی است که روند سروی توسط موسسه CDRO همچنان ادامه دارد و در آینده نزدیک، کمک‌های نقدی برای دیگر خانواده‌های نیازمند نیز توزیع خواهد شد.

تاریخ: ۱۴۴۷/۰۳/۲۰ هـ ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۲:۴۹
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار برای ۶۴۱ خانواده آسیب‌دیده و بیجاشده کمک‌های نقدی، غذایی و غیرغذایی مساعدت کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه (CWSA)، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار با حمایت مالی و تخنیکی این مؤسسه، در نواحی مختلف شهرجلال آباد،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۲:۸
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل برای ۸۸ خانواده آسیب‌دیده کمک‌های نقدی، خوراکی و غیرخوراکی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل با حمایت مالی سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM)، برنامه جهانی غذا (WFP)، مؤسسه حمایت از اطفال و مؤسسه SI، برای ۸۸ خانواده متضرر در ولسوالی سروبی که. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۱:۲۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیکا برای ۷۹ خانواده آسیب‌دیده کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیکا در مرکز و ولسوالی‌های خیرکوټ، اورگون و برمل، برای ۷۹ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب‌های اخیر، پس از سروی، کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع نمود.

در. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .