ریاست آمادگی مبارزه با حوادث پکتیا برای ۲۰۰ خانواده متضرر مساعدت غذایی و غیر غذایی انجام داد

rahyab
پنجشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۵ - ۱۲:۲۱
image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیا برا ۲۰۰ خانواده نیازمند و آسیب‌دیده کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد.
 این کمک‌ها که بر اساس هدایت مقام محترم اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث صورت گرفت، برای هر خانواده مقدار  ۷۰ کیلو برنج، یک بسته بهداشتی، ۳ تخته کمدل و لباس کودک توزیع شد.
مولوی نثار احمد نجات، رئیس آن ریاست، گفت که این کمک‌ها به افرادی که با مشکلات اقتصادی شدید مواجه هستند، اختصاص یافته و پس از سروی توزیع شده است. وی همچنین تأکید کرد که کمک‌ها با هماهنگی ادارات دولتی و نهادهای بین‌المللی به نیازمندان ادامه خواهد داشت.
قابل ذکر است که روز گذشته نیز ۲۵۰ خانواده کمک‌های مشابه دریافت کردند.

تاریخ: ۱۴۴۶/۶/۳
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۴:۳۷
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیا برای ۹۷ خانواده بی‌جاشده کمک‌های نقدی و غذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیا، با همکاری تخنیکی مؤسسه AWCPO و حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، در ولسوالی میرزکه آن ولایت، برای ۹۷ خانواده که به‌دلیل جنگ‌های اخیر در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۳:۵۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت میدان وردک برای ۲۰۷ خانواده متضرر کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت میدان وردک در ولسوالی‌های سیدآباد و جغتو آن ولایت، به‌دلیل بارندگی‌های اخیر و سیلاب‌ها، برای ۲۰۷ خانواده متضرر، پس از سروی، کمک‌های غذایی و غیرغذایی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۲:۵۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سمنگان برای ۷۳۵ خانواده مستحق کیت‌های صحی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه OAWCK، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سمنگان با حمایت این مؤسسه، تحت عنوان ارائه خدمات صحی در حالات اضطراری در. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .