سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث به ولسوالی گیزاب سفر کرد؛ ورثه شهدا ناشی از رانش کوه کمک نقدی دریافت کردند

rahyab
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۳ - ۹:۴۷
تصویر خبر

صبح امروز دوشنبه، الحاج ملا نورالدین ترابی، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، همراه با قاری محمد خوشحال زمانی، رئیس مرکز عملیات حالات اضطرار و هیئت همراه‌شان، به منظور دلجویی، غم‌شریکی و رسیدگی به متضرران ناشی از رانش سنگ و سیلاب‌های اخیر، به ولسوالی گیزاب ولایت ارزگان سفر کردند.
در این سفر، ترابی صاحب با ملا آمر حمزه حنفی، ولسوال گیزاب، بزرگان محل و خانواده‌های آسیب‌دیده دیدار کرده، پیام تسلیت رهبری امارت اسلامی افغانستان را به بازماندگان ابلاغ نمود و برای شهدای این حادثه اتحاف دعا نموده و کمک‌های نقدی را به ورثه ۷ تن شهید توزیع نمود. 
ترابی صاحب از مردم محل قدردانی کرد که با وجود نبود کمک‌های جانبی، توانستند مجروحین را از زیر آوار نجات داده و اجساد شهدا را بیرون آورند. وی تأکید کرد که امارت اسلامی همواره در خدمت مردم است و از مردم خواست که از ساخت خانه در مناطق پرخطر مانند مسیر سیلاب‌ها و ساحات رانش زمین خودداری کنند.
در همین حال، مردم محل ضمن ابراز قدردانی از امارت اسلامی افغانستان، به‌ویژه الحاج ملا نورالدین ترابی، از وی خواستند که کمک‌های بیشتری برای آسیب‌دیدگان این حادثه ارسال گردد.
باید گفت که برای ورثه هر شهید مبلغ ۱۰۰,۰۰۰ افغانی از سوی سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث(در مجموع برای ورثه هفت شهید ۷۰۰,۰۰۰ افغانی) و مبلغ ۵۰,۰۰۰ افغانی از سوی ولسوال گیزاب برای ورثه هر شهید توزیع گردید.

تاریخ: ۱۴۴۶/۹/۰۳
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت دایکندی برای ۳۰۰ خانواده آسیب‌دیده کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت دایکندی، برای ۳۰۰ خانواده‌ای که در نتیجه خشکسالی در قریه تمزان ولسوالی پاتو آن ولایت آسیب دیده بودند، پس از انجام سروی، کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۵:۳۱
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت میدان‌وردک برای ۵۲ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در ولسوالی‌های نرخ و چک مساعدت نقدی توزیع نمود 

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث طبیعی ولایت میدان وردک با حمایت مالی مؤسسه DRC، برای ۵۲ خانواده آسیب‌دیده ناشی از سیلاب‌ها در ولسوالی‌های نرخ و چک، کمک نقدی توزیع کرد. این خانواده‌ها از. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۴:۱۴
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فراه برای ۶۲۸  فامیل بی بضاعت مساعدت نقدی توزیع نمود 

بر اساس تفاهم‌نامه‌ای امضاشده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه رازی، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فراه با حمایت مالی مؤسسه متذکره، برای ۶۲۸  فامیل بی بضاعت در ولسوالی. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .