میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه ماین‌پاکی MDC تفاهم‌نامه‌ای جهت ارائه خدمات صحی به آسیب‌دیدگان حوادث و کارمندان این اداره امضا شد

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۶ - ۲۰:۵۰
news image

بعد از چاشت امروز سه شنبه، محترم الحاج ملا نور الدین ترابی، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با محترم محمد شهاب حکیمی، رئیس موسسه ماین پاکی MDC دیدار و تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک را با وی امضا کرد.
در این نشست ترابی صاحب به هیئت موسسه مذکور خوش آمدید گفته و ضمن این که فعالیت موسسه MDC را قناعت بخش عنوان کرد، بر تداوم همکاری با آنان در بخش‌های محتلف مخصوصا رهسازی ساحات ملوث با ماین و مهمات منفجر ناشده در کشور تاکید کرد.
وی هم‌چنان در مورد تفاهم‌نامه روی دست صحبت کرده و آن را یک اقدام نیک توصیف نموده و بیان داشت که ما نیز تلاش می‌کنیم تا از راه‌های مختلف به مرکز صحی این موسسه کمک‌های صحی فراهم نماییم.
در همین‌حال محمد شهاب حکیمی، رئیس موسسه ماین پاکی MDC ضمن ابراز قدردانی از سرپرست این اداره بخاطر فراهم کردن سهولت برای موسسات بر ادامه همکاری‌ها نیز تاکید نمود.
قابل ذکر است که در اخیر این نشست تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک میان دو نهاد امضا شد که بر اساس آن قرار است این موسسه برای کارمندان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و اعضای خانواده آنان، قربانیان ماین و مهمات منفجر ناشده و آسیب‌دیدگان ناشی از حوادث که از سوی این اداره معرفی می‌شوند، خدمات صحی رایگان در بخش‌های داخله عمومی، ولادی، گوش و گلو، دندان، ارتوپیدی، خدمات ایکسری، لابراتور، خدمات روان درمانی، فزیوتراپی، بخش عاجل، گراف قلب و التراسوند ارایه نماید.

تاریخ: ۱۴۴۶/۱۱/۲۹ ه ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۱:۴۶
Background image

تداوم همکاری‌ها برای ساخت بند آب در ولسوالی ارغستان ولایت کندهار

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار برای ساخت بند آب در منطقه لوترکشه ولسوالی ارغستان، ۳,۰۰۰ لیتر تیل کمک کرده است؛ بندی که با تکمیل آن، حدود ۱۵۰,۰۰۰ جریب زمین زراعتی و ده‌ها قریه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۱:۴۴
Background image

توزیع کمک‌های بشردوستانه برای ۱۲۳ خانواده آسیب‌دیده از خشکسالی در ولسوالی نیش کندهار

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار، پس از تکمیل روند سروی، برای ۱۲۳ خانواده آسیب‌دیده از خشکسالی در ولسوالی نیش آن ولایت، به هر خانواده دو بوری ۵۰ کیلویی گندم، ۵ کیلو شکر، دو. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۱:۳۹
Background image

کشف و خنثی‌سازی ۶ فیر مواد منفجرناشده در مرکز ولایت کندهار

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار با همکاری تیم واکنش سریع مؤسسه ماین‌پاکی هلوترست، در جریان عملیات در یک دوکان خریدوفروش آهن‌آلات کهنه در ناحیه اول شهر کندهار، ۶ فیر انجن. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .