تامین منابع به‌خاطر رسیدگی به بیجا شده‌گان در سطح کشور در اولویت قرار گیرد

tamim_azimi
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۹/۱۲ - ۱۴:۱۷
M1

معین مالی و اداری وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در نشست هماهنگی پیرامون تطبیق هدایت جلالتماب رئیس جمهوری اسلامی افغانستان با نماینده های کمیته مبارزه با حوادث روی تامین منابع و آمادگی‌ها برای رسیدگی به بیجا شده‌گان در سطح کشور به خصوص ولایت های جوزجان، غور، ننگرهار و فاریاب تاکید ورزید.
در این نشست که امروز سه‌شنبه (12 قوس) با حضور نماینده های وزارت های مهاجرین و عودت کننده‌گان، مالیه، انکشاف دهات و ارگان‌های محلی در وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث برگزار شده بود، مطیع الله صافی معین مالی و اداری روی هماهنگی، بسیج، تفکیک وظایف، جمع آوری ارقام بیجا شده‌گان و میکانیزم رسیدگی به حوادث تا کید کرد.
معین مالی و اداری وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث گفت که در گذشته شاهد بوده‌ایم که حوادث طبیعی و اضطراری خسارات انگفت بر جاگذاشته است. از این‌رو، پیش‌بینی نیازمندی‌ها و منابع اولویت اساسی است.
در همین حال نماینده وزارت امور مهاجرین و عودت کننده‌گان با اشاره به ارقام بیجا شده‌ها در سطح کشور گفت: این وزارت در همکاری با نهادهای دولتی و موسسات ملی و بین المللی، برای بیش از 54 هزار خانواده بسته های مواد غذایی و غیر غذایی کمک نموده است. همچنان افزود که این وزارت مبلغ 173 میلیون افغانی پول نقد را جهت رسیدگی به بیجا شده‌گان داخلی در اختیار دارد.
سپس مطیع الله صافی به ریاست های مالی و اداری و مرکز عملیات حالات اضطرار هدایت داد که به مقدار 800 تن گندم و 80 تن نخود را به منظور رسیدگی به بیجا شده ها ولایت
جوزجان تامین نماید. و همچنان در هماهنگی با وزارت‌های مهاجرین و عودت کننده‌گان، مالیه، انکشاف دهات با نهادهای بین المللی در قسمت تامین منابع به بیجا شده‌گان صحبت نمایند.
M

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۱۲:۴۵
Background image

آغاز کار ساخت دیوار گبیونی و تغییر مسیر آب دریا به‌منظور حفاظت از منابع حیاتی در ولایت پنجشیر

بر اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، کار ساخت یک دیوار گبیونی در ولسوالی حصه‌اول ولایت پنجشیر رسماً از سوی ریاست آمادگی مبارزه با. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۱۱:۳۳
Background image

ادامهٔ پاک‌سازی ساحهٔ تولید برق سولری غضنفر گروپ از مواد منفجرناشده در ولسوالی دهدادی ولایت بلخ

بر بنیاد تفاهم‌نامهٔ امضا‌شده میان ادارهٔ ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسهٔ ماین‌پاکی DAFA و با هماهنگی ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بلخ، مؤسسهٔ یادشده، روند پاک‌سازی ساحهٔ. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۱۱:۳۰
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان برای ۶۰ خانواده مستحق کمک‌های نقدی و غیرخوراکی توزیع نمود

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه PU-MAI، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان با حمایت این مؤسسه و سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM)، پس از. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .