جلسه ی فوق العاده کمیته ولایتی مبارزه با حوادث ولایت لغمان تدویر یافت

rahyab
دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۰ - ۱۵:۴۰
news

مهترلام_ ۷ جوزا_ ۱۴۰۰

غلام بهاوالدین جیلانی، وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث، که به منظور رسیدگی به بیجاشدگان ناشی از جنگ های اخیر عازم ولایت لغمان شده بود، صبح امروز کمیته ولایتی مبارزه با حوادث را برگزار و آن را ریاست نمود.

در این جلسه، ابتدا رحمت الله زیارمل، والی ولایت لغمان روی مدیریت حوادث در سطح آن ولایت صحبت و بر شفافیت در آمارگیری بیجاشدگان ناشی از جنگ، تاکید نموده گفت: باید تلاش جدی صورت گیرد تا آمار بیجا شدگان به گونه یکسان و دقیق ثبت و ارایه گردد.

سپس، رییسان نهاد های عضو کمیته ولایتی و موسسات همکار در امور بشر دوستانه، در رابطه به کارکرد ها و امکانات دست داشته شان به وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث، گزارش ارایه کرده و اطمینان دادند که از تمام منابع دست داشته برای پاسخدهی به نیازمندی های اولیه متضررین ناشی از جنگ استفاده میکنند.

در ادامه وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث، پس از استماع گزارش های مسوولین واحد های عضو کمیته ولایتی و موسسات همکار، به آنان هدایت داد تا پس از تثبیت آمار دقیق بیجاشدگان، به تمام آنان رسیدگی یکسان و لازم صورت گیرد.

در اخیر این جلسه احمد خان نافع، رییس مرکز عملیات اضطرار وزارت، روی انتقال دو هزار بسته مواد غذایی و غیر غذایی و نزدیک به ۱۵ میلیون پول اختصاص یافته به آن ولایت صحبت نموده و گفت چگونگی تقسیم بندی این کمک ها مربوط کمیته ولایتی مبارزه با حوادث ولایت لغمان میگردد.

news

 

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۲:۵۲
Background image

رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با رئیس اداره توسعه و همکاری‌ سویس دیدار کرد

صبح امروز چهار شنبه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث در دفتر کارش با اریک مارکلی، رئیس اداره توسعه و همکاری کشور سویس، خانم پامیله استتاکیس،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۲:۲۳
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر برای ۲۲۹ خانواده مساعدت نقدی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر با حمایت مالی مؤسسات DRC و SCI، پس از سروی در ولسوالی‌های مختلف آن ولایت، برای خانواده‌هایی که در اثر حملات پاکستان بی‌جا شده‌اند و همچنان خانواده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۱:۳۷
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار برای ۱۷۵ خانواده بی‌جا شده مساعدت نقدی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه Save the Children، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار با حمایت مالی مؤسسه متذکره، پس از انجام سروی برای. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .