رئیس‌ عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث از ساحات زلزله‌زده ولسوالی دره نور  ننگرهار دیدار نموده و روند مساعدت نقدی برای شهدا و مجروحان را آغاز کرد

rahyab
شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۱۳:۳۵
news image

صبح امروز شنبه، محترم الحاج ملا نور الدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث کشور در سفری به ولسوالی دره نور ولایت ننگرهار از مناطق آسیب دیده از زلزله اخیر در قریه سوتن، بازدید نموده و روند توزیع کمک نقدی برای ورثه شهدا و مجروحان ناشی از این حادثه را آغاز کرد.
در این سفر ترابی صاحب را محترم قاری داد محمد حسینی، رئیس آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار، محترم مولوی عبدالله روحانی، ولسوال دره نور و شماره از بزرگان ولسوالی همراهی می‌کردند.
رئیس عمومی اداره ضمن این‌که پیام تسلیت و هم‌دردی عالی‌قدر امیر المومنین حفظه الله را به خانواده‌های شهدا و مجروحان وسیله شد، گفت که کمک‌های غذایی و غیر غذایی به شمول خیمه برای اکثریت مردم در این ولسوالی رسیده است، با آن هم در صحبت با موسسات تاکید می‌نمایم که به توزیع خیمه و پول نقد برای مردم آسیب دیده اولویت بدهند. وی هم‌چنان گفت که جهت فراهم نمودن سرپناه موقت برای متضرران در مناطق همواره این ولسوالی و یا ولسوالی خیوه تلاش خواهد نمود؛ اما تمرکز اصلی بالای ساخت سرپناه دایمی با استفاده از امکانات امارتی و موسسات می‌باشد.
در همین حال محترم ترابی صاحب ضمن اتحاف دعا به روح شهدا، روند توزیع کمک نقدی برای ورثه شهدا و مجروحان را آغاز کرد، طوری‌که برای ورثه هر شهید مبلغ بیست هزار(۲۰۰۰۰) افغانی و برای هر زخمی مبلغ ده هزار(۱۰۰۰۰) افغانی توزیع شده است و برای متضررین متباقی از سوی ولسوال دره نور و رئیس آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار کمک ها توزیع میشود.

تاریخ: ۱۴۴۷/۳/۲۰ هـ ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۵:۲۷
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر برای ۱۴۲ خانواده نیازمند کمک‌های غذایی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضاشده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه (AYSO)، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر با همکاری و حمایت مالی مؤسسه متذکره، برای ۱۴۲ خانواده نیازمند در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۵:۲۴
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پنجشیر برای ۷۳۸ خانواده مستحق مساعدت نقدی توزیع کرد 

بر اساس تفاهم‌نامه‌ای امضاشده میان اداره ملی آمادگی آمادگی با حوادث و مؤسسه تقویت عدالت و جامعه مدنی(JCSSO)، ریاست آمادگی مبارزه مبارزه حوادث ولایت پنجشیر با حمایت مالی مؤسسه متذکره،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۴:۵
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فراه برای ۱۳۵ خانواده مستحق کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع نمود 

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فراه، برای ۱۳۵ خانواده مستحق در ولسوالی‌های مختلف آن‌ولایت، بعد از سروی کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع کرد.
در این پروسه با حضور مسوولان، به هر. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .