تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با مؤسسهٔ مدنی عدالت‌خواهی و توانمندسازی به ارزش مبلغ پنج‌صد و هفتاد و یک‌هزار و هفت‌صد و هفده (۵۷۱,۷۱۷) دالر به امضا رسید

rahyab
یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۵:۵۲
تصویر خبر

پیش از چاشت امروز یک‌شنبه، محترم الحاج ملا نور الدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث در دفتر کارش با محترم عبدالحلیم حلیم، رئیس عمومی مؤسسهٔ مدنی عدالت‌خواهی و توانمندسازی دیدار و تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک را با وی به امضا رساند.
محترم ترابی صاحب در این نشست گفت که با توجه با تغیرات اقلیمی، ریزش باران‌ها در کشور می‌تواند باعث وقوع سیلاب‌های آنی در کشور گردد، به همین منظور ما کار پاک کاری مسیرهای سیلبر را در ولایت‌های مختلف آغاز کردیم و از شما نیز می‌خواهیم که در صحبت با دونرها تلاش کنید تا روش ارایه کمک‌ها را از بشری به بنیادی تغیر دهید، زیرا تطبیق پروژه‌های وقایوی برای دونرها، موسسات و مردم خیلی موثر است نسبت به ارایه کمک‌های غذایی و غیر غذایی.
در همین حال محترم عبدالحلیم حلیم رئیس عمومی موسسه مذکور با توجه سرعت کاری در امور این اداره، تشکری ویژه از رئیس عمومی این اداره کرده و گفت که ما به همین دلیل علاقه مند هستیم تا دو پروژه دیگر را که در آینده قرار است داشته باشیم، آنان را نیز با اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث کار نمایم.
قابل ذکر است که در اخیر تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک به ارزش مجموعی مبلغ پنج‌صد و هفتاد و یک‌هزار و هفت‌صد و هفده(۵۷۱,۷۱۷) دالر میان دو طرف به امضا رسید که بر اساس آن موسسه مذکور که دونر آن یونیسف می‌باشد، خدمات ذیل را برای متضرران زلزله اخیر در ولایت کنر ارایه نماید:
1. تهیه ۶۰ ذخیر آب آشامیدن با تمام خدمات آن که هر کدام ظرفیت ۵ متر مکعب آب را داشته باشد و انتقال آب برای آنان توسط ۹۰۰ تانکر.
2. بازسازی ۶ شبکه آبرسانی که ظرفیت استفاده ۸۰۰۰ نفر را دارا است.
3. تست فزیکی و بیولوژیکی آب آشامیدنی.
4. ساخت ۱۸۰ باب تشناب و حمام که از آن جمله ۱۵۰ باب آن فلزی و ۳۰ باب آن ساخته شده از ترپال می‌باشد، احاطه تشناب‌ها و حمام‌های زنانه توسط پرده سبز و حفظ و مراقبت از تشناب‌ها و حمام‌ها.
5. تدارک و انتقال ۴۰ پایه چوکی تشناب برای افراد معیوب.
6. نصب ۵ سیت تشناب‌ و حمام های کونیکس در کمپ‌های اسکان موقت، تخلیه مواد فاضلاب از ساحات مربوط به کمپ‌ها و مدیریت کثافات جامده اضافه در ساحات.
7. برق کشی برای ۲۰۰ تشناب.
8. تهیه سیستم آب گرم برای تشناب‌ها و حمام‌ها.
9. نصب ۱۱۵ دست‌شوی عاجل.
10. توزیع ۵۰۰۰ بسته حفظه الصحه یونیسف.

تاریخ: ۱۴۴۷/۰۵/۲۵ هـ ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۵:۵۲
Background image

تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با مؤسسهٔ مدنی عدالت‌خواهی و توانمندسازی به ارزش مبلغ پنج‌صد و هفتاد و یک‌هزار و هفت‌صد و هفده (۵۷۱,۷۱۷) دالر به امضا رسید

پیش از چاشت امروز یک‌شنبه، محترم الحاج ملا نور الدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث در دفتر کارش با محترم عبدالحلیم حلیم، رئیس عمومی مؤسسهٔ مدنی عدالت‌خواهی و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۵:۷
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بدخشان کار ساخت دیوار استنادی را در ولسوالی ارگو تکمیل و به‌بهره‌برداری سپرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بدخشان، کار ساخت یک دیوار استنادی را در قریهٔ تاقلک ولسوالی ارگو آن ولایت به طول ۸۸ متر، ارتفاع ۳٫۶ متر و عرض ۱٫۵ متر، با هزینه مجموعی یک میلیون و یک. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۳:۵۵
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار برای ۸۸ خانوادهٔ آسیب‌دیده کمک نقدی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار، با همکاری مالی سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM)، برای ۸۸ خانواده در ولسوالی کوزکنر و مرکز شهر جلال‌آباد کمک‌های نقدی به منظور تهیهٔ مواد مورد. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .